Nieuwsbrief November

13 november 2023


 

Beste leden,

De blaadjes vallen weer van de bomen, de dagen worden korter, de lessen zijn afgelopen en de competitie is gespeeld. De laatste weken werd er door de vele regen nog weinig getennist en de banen zijn nu inmiddels ook gesloten. Zo komt er een einde aan het tennisseizoen 2023. 

Ouder/kind en slottoernooi 14 oktober
Ondanks een enkel buitje hebben we een zeer geslaagd toernooi gehad. In de middag speelden maar liefst 14 kinderen met hun ouders het ouder/kind toernooi. Bij de jongste jeugd was Anne-Marije met haar vader Lolke de sterkste en bij de oudere jeugd  won Robin met zijn vader Lukas. Rond 18 uur hadden we een geheel verzorgd buffet voor de ouders, de kinderen, de volwassenen die 's avonds gingen spelen en onze vrijwilligers. Een gezellige drukte in en rondom onze kantine! Ook werden onze vrijwilligers nog even extra in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet afgelopen jaar. Na het eten was het tijd voor de volwassenen om even een balletje te slaan. Door de wat tegenvallende aanmeldingen werd het een toss ipv een toernooi. Maar dat maakte het niet minder gezellig! 

Voorjaarscompetitie 
Ook al moet de winter nog komen, de opgave voor de voorjaarscompetitie gaat alweer van start. Meld je met je team aan voor 14 januari 2024 via [email protected]

Najaarscompetitie
Iedereen heeft weer fanatiek gespeeld, maar helaas dit keer geen kampioenen. Dit najaar zijn we bij de jongste jeugd ook begonnen met competitie tennis. Het was erg leuk en leerzaam. De opzet maakt dat er op het eigen niveau leuk getennist wordt. In het voorjaar gaan we dit ook weer doen. In december volgt hier meer info over.

Tennislessen 2024
In april 2024 starten we weer met nieuwe tennislessen. Geef je alvast op via [email protected] 

Weet je zeker dat je volgend jaar geen lessen meer wilt volgen, laat het dan ook even weten. 

Raboclubsupport
Ook dit jaar hebben we weer een mooi bedrag ontvangen: €379,25. Iedereen die op ons heeft gestemd, bedankt!

Gebruik foto's voor website
Afgelopen jaar zijn er regelmatig foto's gemaakt tijdens trainingen en toernooien. Graag zouden wij een aantal van deze foto's gebruiken voor onze website. Mochten er leden zijn die bezwaar hebben tegen het gebruik van hun foto of die van hun zoon of dochter, laat het dan weten via [email protected] dan houden wij hier rekening mee.

Gezocht: dynamisch duo
Al een aantal jaren doen wij het als club zonder sponsoren. Dit vinden wij als bestuur heel jammer maar doordat wij maar met een klein bestuur zijn, lukt het ons niet om dit weer op te pakken naast al de extra taken die wij nu al op ons nemen ivm het gebrek aan bestuursleden en vrijwilligers. 

Dus.. wie van onze leden gaat voor ons actief op zoek naar sponsoren? Wie wordt ons dynamisch duo??  Is sponsoren zoeken niks voor jou, maar wil je wel ons kleine bestuur een beetje groter maken. Ook dat kan, wij zoeken nog:

* Secretaris
* Algemeen lid
* Parkbeheerder
* Activiteitencommissie

Helaas stopt Lukas, onze jeugdcommissie, er ook mee na dit seizoen. We zijn daarom ook nog op zoek naar een of twee ouders die dit van hem over willen nemen. Lukas heeft afgelopen jaar een mooie basis gelegd waar verder op gebouwd kan worden en daarnaast zorgt hij voor een warme overdracht! 

En denk je nu, ik heb al een drukke baan, een gezin, sport, hobby's etc... Dat hebben wij als bestuur ook allemaal maar zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan! Draag je steentje bij en geef via mail [email protected] aan wat jij voor onze club kunt betekenen!

Opzeggingen: Mocht je je lidmaatschap willen beëindigen, wat wij natuurlijk heel jammer zouden vinden, dan kun je dit doen tot 1 januari door een mailtje te sturen naar [email protected] 

Tot zover de nieuwsbrief.

Sportieve groet van het bestuur,

Jitske, Judith, Geert, Lukas en Franziska

Nieuwscategorieën