Nieuwsbrief februari en uitnodiging algemene ledenvergadering

16 februari 2024


Hallo iedereen,

Voor je gevoel is de lente nog ver weg, maar als je om je heen kijkt, kun je toch de eerste tekenen van het aankomende voorjaar al ontdekken. En ook wij als bestuur zijn begonnen met de voorbereidingen van het komende tennisseizoen. We hopen er weer wat moois van te maken. 

De banen en ons tennispark 

In de komende weken zullen de banen groot onderhoud krijgen en komen er nieuwe lijnen in. De scoreborden worden vervangen en de belettering wordt vernieuwd. En ook de bomen en struiken rondom de banen worden gesnoeid. Wanneer de banen klaar zijn, dan laten we dat natuurlijk weten.


Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering staat gepland voor 20 Maart 20 uur, bij deze is iedereen uitgenodigd, graag wel even aanmelden via [email protected] 

Tennislessen 2024

Zoals een aantal lessers al weten, is Jesse er afgelopen seizoen mee gestopt. We zijn blij te kunnen melden dat Albert de Vries van de TAF dit jaar de lessen gaat verzorgen. We stellen hem uiteraard nog aan jullie voor. Verder gaat het aantal lessen van 16 naar 18 per seizoen, het lesgeld gaat hierdoor naar €135. 
Wil je dit seizoen (weer) lessen volgen, meld je dan even aan via [email protected]

De lessen beginnen dit jaar op 8 april, de eerste les is een introductie/proefles net als vorig jaar, de week erop gaan we dan echt los. 

De voorjaarscompetitie 

Alle teams zijn weer ingeschreven. Geert organiseert voor de aanvoerders nog een informatie bijeenkomst, daar krijgen jullie t.z.t. bericht over.

Vrijwilligers

In de vorige nieuwsbrief hebben wij een oproep gedaan aan jullie als leden, wat jullie voor jullie club zouden kunnen betekenen... Gelukkig hebben wij twee ouders gevonden die de jeugdcommissie van Lukas overnemen. Maar op al onze andere openstaande functies hebben we helaas geen reactie gekregen. Wij als bestuur beginnen ons ernstig zorgen te maken. Een aantal van ons zit al langere tijd in het bestuur en hebben aangegeven het stokje graag over te willen dragen, maar aan wie? Komt het er straks van dat onze club bijna bestuurloos wordt? En kan een club zonder bestuur nog wel blijven bestaan? Dus bij deze nog een zeer dringende oproep, wij zoeken: 

* Secretaris
* Algemeen lid
* Parkbeheerder
* Activiteitencommissie

Voor Jitske, Judith en Geert loopt komend jaar de termijn af. Daardoor zijn de volgende functies met ingang van het volgende seizoen vacant: een voorzitter, nog een algemeen lid en een verenigingsleider competitie. Aanmelden kan via [email protected] 

Collecte Jantje Beton

In de week van 4 tot en met 9 maart gaan we weer langs de deuren voor Jantje Beton. We zoeken nog een aantal collectanten die mee willen helpen. 50% van de opbrengst is voor onze club! Wil je een avondje helpen? (ca 2 uurtjes)  Geef je op via [email protected] 

Tot zover deze nieuwsbrief,

Een sportieve groet van het bestuur,

Jitske, Franziska, Geert en Judith 

Nieuwscategorieën